Cadeaubon

Calypso Bon

Bij Van Ginkel Muziek, Achterstraat 1 te Wijk bij Duurstede kunt u een Calypso Bon kopen. De bonnen zijn te verkijgen in elk gewenst bedrag, ze zijn in delen op te maken én onbeperkt geldig!

Bioscoopbon

Zowel de papieren als de digitale bioscoopbon zijn bij Calypso in te wisselen. De papieren bon is bij de kassa van Calypso en bij Van Ginkel Muziek in te leveren. De digitale bioscoopbon is helaas niet bij de kassa van Calypso in te wisselen vanwege het ontbreken van een computer. De digitale bon kunt u wel inleveren bij Van Ginkel Muziek, telefonisch en bij uw online reservering. Bij een online reservering kunt u uw cardnummer én pincode (onder het grijze folie) bij de opmerkingen vermelden. Houdt u bij een telefonische reservering uw card bij de hand?

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is in te wisselen bij Calypso! De card is helaas niet bij de kassa van Calypso in te wisselen vanwege het ontbreken van een computer. De digitale bon kunt u wel inleveren bij Van Ginkel Muziek, telefonisch en bij uw online reservering. Bij een online reservering kunt u uw cardnummer bij de opmerkingen vermelden. Houdt u bij een telefonische reservering uw card bij de hand?
De papieren theater- en concertbon kunt u zowel bij de kassa van Calypso als bij Van Ginkel Muziek inwisselen.