Verhuur Calypso Theater

Heeft u altijd eens willen vergaderen, dineren of feest willen vieren op de plek waar Rita Reys, Seth Gaaikema, Youp van ’t Hek, Daniël Wayenberg en vele andere grote artiesten stonden? Dat kan in het Calypso Theater! Naast theatervoorstellingen verzorgt het Calypso Theater uiteenlopende zakelijke en feestelijke evenementen!

Calypso Theater

Het Calypso Theater is gelegen in Wijk bij Duurstede (Provincie Utrecht) en bestaat uit een foyer, een theatercafé, een theaterzaal en een vergaderruimte. Alle ruimtes zijn flexibel in te delen, zodat de ruimtes naar uw wens ingericht kunnen worden en geschikt zijn voor evenementen van vijf tot 250 personen.

Trouwen in Calypso

Het in de binnenstad van Wijk bij Duurstede (Provincie Utrecht) gelegen Calypso Theater is de ideale locatie voor uw trouwfeest! Op loopafstand van het gemeentehuis en de kerk, kunnen jullie bij ons de receptie houden, dineren en het feest vieren!

Feestelijk evenement

Vier uw verjaardag, jubileum, borrel of familiefeest in het theater!

Zakelijk evenement

Bent u op zoek naar een bijzondere en unieke locatie voor een zakelijke gelegenheid? Dan bent u bij het Calypso Theater aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsfeest, receptie, presentatie, congres, workshop, lezing of  jubileum tot een groot succes te maken.

Zakelijk arrangement

Met uw collega’s of personeelsleden een avondje uit? Wij verzorgen graag een op maat gemaakte avond voor u!

Cultureel evenement

Het Calypso Theater biedt graag een podium aan voor uw gezelschap. Veel toneelverenigingen, cabaretgroepen en muzikanten gingen u voor!


Wat maakt het Calypso Theater zo speciaal?

- Unieke en sfeervolle locatie voor een exclusief evenement.
- Goed bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid.
- Geschikt voor evenementen van vijf tot 250 personen.
- De laagste prijs garantie!
- Flexibel qua opstellingen en inrichtingen: alles naar uw wens!
- Zeven dagen per week beschikbaar.
- De perfecte zaalverhuur en trouwlocatie in Wijk bij Duurstede (Provincie Utrecht)!