Gordijnen

 

 

 

 

 

    Een prachtige
                 trouwlocatie!

 

Trouwen in Calypso!

Trouwen in Calypso!

Het Calypso Theater is een prachtige trouwlocatie om jullie speciale dag te vieren. We ontvangen jullie graag voor een vrijblijvende rondleiding!

De trouwlocatie

Het Calypso Theater bestaat uit een grote zaal, foyer en café. Alle theaterstoelen worden uit de grote zaal gehaald, zodat er een sfeervolle feestzaal ontstaat. Het theater is geschikt voor bruiloften tot 250 personen. Zowel de zaal, de foyer als het café zijn variabel in te delen, geheel naar jullie wens. Jullie zijn welkom om bij ons jullie receptie, diner en trouwfeest te vieren, maar kunnen ook terecht voor één van die onderdelen. Het Calypso Theater ligt midden in het centrum van Wijk bij Duurstede (in de provincie Utrecht), tegenover het gemeentehuis en / of kerk en op loopafstand van diverse parkeermogelijkheden.

Receptie

Na de ceremonie ontvangen we jullie met een heerlijke bruidstaart in het theater, waar jullie alle felicitaties in ontvangst kunnen nemen.

Diner

Een lopend buffet, vijf gangen diner, vis, vlees, vegetarisch, tapas: wij kunnen jullie favoriete diner verzorgen. Wij werken samen met diverse cateraars die van alle markten thuis zijn.

Feest

Jullie zijn getrouwd en dat mag gevierd worden! Het podium staat klaar voor de band of DJ en jullie gasten kunnen de dansvloer op. Rondom de dansvloer zijn diverse zitjes gecreëerd voor diegene die even uit willen rusten of willen toekijken.

Wij denken graag mee!

De voorbereidingen voor zo’n grote dag vragen veel aandacht. Jullie zijn bij ons welkom als jullie hele dag al georganiseerd is, maar jullie mogen ook langskomen als jullie nog niet alles volledig voor jullie zien. Wij denken graag met jullie mee om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken!

Bovenstaande voorbeelden en onderstaande foto's zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die het Calypso Theater jullie kan bieden.

Met dank aan:
- Mette Corsel: corselfotografie.nl
- Hans Dirksen: hansdirksen.nl

Ik wil graag meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen!

Kalender 
Indien het een verjaardag betreft, hoe oud wordt de jarige?
Tijdstip 
Tijdstip