Gordijnen

 

 

 

 

 

    Feestelijk
           evenement

 

Feestelijk evenement

Feestelijk evenement

Het Calypso Theater is gelegen in Wijk bij Duurstede (Provincie Utrecht) en bestaat uit een foyer, een theatercafé, een theaterzaal en een vergaderruimte. Alle ruimtes zijn flexibel in te delen, zodat de ruimtes naar uw wens ingericht kunnen worden en geschikt zijn voor evenementen van vijf tot 250 personen.

Voor een verjaardagsfeest,  jubileum, borrel, familiefeest of andere feestelijke gebeurtenis is het Calypso Theater uw ideale locatie. Vanwege de flexibele indeling van de foyer en de theaterzaal, zijn alle opstellingen die u wenst mogelijk. 

Theaterzaal

Wanneer de theaterzaal in de theateropstelling staat, zijn er 180 stoelen beschikbaar. Dit kan worden teruggebracht naar het aantal stoelen dat u nodig heeft. Onze theaterzaal heeft een inschuifbare tribune, zodat alle stoelen uit de zaal gehaald kunnen worden. Zo kunnen we elke opstelling maken die u wenst!

Foyer en Theatercafé

De foyer en het theatercafé zijn in te richten met verschillende zitjes en statafels, te gebruiken voor het ontvangst en de borrel van uw evenement. Uiteraard zijn de beide ruimtes ook los te huur!

Extra ruimte

Op de eerste verdieping van het theater hebben wij een aparte ruimte die perfect is als een spelletjes- of rustruimte voor de kinderen.

Technische faciliteiten

De theaterzaal beschikt over een complete licht- en geluidsinstallatie, een beamer, een filmprojector en een filmdoek. Het hele theater is voorzien van een gratis WIFI verbinding.

Catering

Een geslaagd evenement kan niet zonder goede catering. Wij werken samen met diverse cateraars, zodat we u kunnen voorzien van de perfecte service, geheel afgestemd op uw wens en budget.

Ik wil graag meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen!

Kalender 
Indien het een verjaardag betreft, hoe oud wordt de jarige?
Tijdstip 
Tijdstip