Zakelijk evenement

Zakelijk evenement

Bent u op zoek naar een bijzondere en unieke locatie voor een zakelijke gelegenheid of zakelijk evenement? Dan bent u bij het Calypso Theater aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om uw vergadering, congres, receptie, workshop, lezing, jubileum, borrel of bedrijfsfeest tot een groot succes te maken.

Het Calypso Theater bestaat uit een foyer, een theatercafé, een theaterzaal en een vergaderruimte. Alle ruimtes zijn flexibel in te delen, zodat de ruimtes naar uw wens ingericht kunnen worden en geschikt zijn voor evenementen van vijf tot 250 personen. U kunt hier perfect terecht met uw bedrijf of vereniging voor een vergadering, congres, receptie, workshop, lezing, jubileum, borrel of bedrijfsfeest.

Theaterzaal

Wanneer de theaterzaal in de theateropstelling staat, zijn er 180 stoelen beschikbaar. Dit kan worden teruggebracht naar het aantal stoelen dat u nodig heeft. Onze theaterzaal heeft een inschuifbare tribune, zodat alle stoelen uit de zaal gehaald kunnen worden. Zo kunnen we elke opstelling maken die u wenst!

Foyer

De foyer is indeelbaar met verschillende zitjes en statafels, te gebruiken voor het ontvangst en de borrel van uw evenement. Uiteraard is de foyer ook geschikt voor een vergadering en dus ook los te huur.

Vergaderruimte

Op de eerste verdieping van het theater hebben wij een vergaderruimte die geschikt is voor groepen tot twintig personen. Ideaal voor uw vergadering of als subsessie tijdens uw evenement.

Technische faciliteiten

De theaterzaal beschikt over een complete licht- en geluidsinstallatie, een beamer, een filmprojector en een filmdoek. Het hele theater is voorzien van een gratis WIFI verbinding.

Catering

Een geslaagd evenement kan niet zonder goede catering. Wij werken samen met diverse cateraars, zodat we u kunnen voorzien van de perfecte service, geheel afgestemd op uw wens en budget.

Ik wil graag meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen!

Kalender 
Indien het een verjaardag betreft, hoe oud wordt de jarige?
Tijdstip 
Tijdstip