Kraamverhuur

Kraam huren?

Een grote publiekstrekker van Kleurrijk Uit in Wijk is de internationale markt. Het publiek kan hier kennis maken met o.a. culinaire specialiteiten, kunstnijverheid, kleding en sieraden. Het is nog mogelijk om een kraam te huren voor Kleurrijk Uit in Wijk!

Wij willen u graag uitnodigen om aan deze markt deel te nemen. De festiviteiten op de Kl. Leuterstraat duren tot 17.00 uur, op het Marktplein en de Veldpoortstraat tot 22.00 uur. De muziek gaat door tot 1.00 uur. De indeling vindt plaats op basis van datum van inschrijving en betaling, de ruimte en het tijdstip tot wanneer u blijft.

De foodkramen komen op het Marktplein en / of bij een podium te staan. We streven ernaar om het aanbod van de foodkramen zo divers mogelijk te houden. Natuurlijk zijn er altijd overlappingen die niet te voorkomen zijn (denk aan saté, frietjes of broodjes gezond). We houden hier rekening mee met de indeling en beperken dit tot een minimum. Heeft u echt een uniek product en wilt u exclusiviteit voor het hele festival (u bent dan de enige die uw gerecht op het festival aanbiedt), dan betaalt u 1,5 keer de huurprijs. De huurprijzen vindt u hieronder:

* Indien wij ons na 15 augustus 2019 afmelden, zijn wij toch de volledige kraamhuur verschuldigd aan het Calypso Theater en vindt er geen restitutie plaats.
* De kraam kan voor € 9,00 voorzien worden van stroom. De maximale stroomcapaciteit per kraam is 16 Ampère. (zelf verlengsnoer  meenemen)
* Voor dit festival gelden de gangbare voorschriften van politie en brandweer, alsmede de richtlijnen over hygiëne van de Keuringsdienst van Waren.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u een kraam huren? Vul dan onderstaand formulier in. U krijgt de bankgegevens na uw aanmelding opgestuurd.

Contactgegevens:
Ik huur graag de volgende kraam:
Exclusiviteit
Omschrijving aanbod
Wij zijn aanwezig van:
Opbouwen vanaf 09.00 uur, afbreken van 17.00 uur tot 19.00 uur.
Opbouwen vanaf 09.00 uur, afbreken vanaf 22.00 uur