Tickets

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen zijn via de computer verkrijgbaar via ons reserveerformulier of door een e-mail te sturen aan: kaartverkoop@calypsotheater.nl. U krijgt altijd een bevestiging van uw reservering. Mocht u na drie dagen nog geen bevestiging hebben gehad, raden wij u aan om telefonisch contact met ons te zoeken. Het kan zijn dat uw e-mail niet is aangekomen.

U kunt uw kaarten ook kopen bij Van Ginkel Muziek, Achterstraat 1, of aan de kassa van het theater. De kassa is één uur voor iedere voorstelling geopend. Reeds gereserveerde kaarten moeten uiterlijk dertig minuten voor aanvang van de voorstelling afgehaald worden. U kunt bij onze kassa ook pinnen en betalen met de Calypsobon, de papieren Nationale Theaterbon en de papieren Bioscoopbon. De digitale Podium Cadeaucard en de digitale Bioscoopbon is bij ons in te wisselen bij Van Ginkel Muziek, Achterstraat 1 én wanneer u online of telefonisch een reservering plaats. Houd in dat geval uw card bij de hand. De digitale cards zijn helaas niet bij de kassa van Calypso in te wisselen, vanwege het ontbreken van een computer.

Wachtlijst

Is de voorstelling al uitverkocht? Indien u dat wenst, kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen. Wanneer er alsnog kaarten beschikbaar komen, benaderen wij u telefonisch. 

Voorkom dat voorstellingen uitverkocht zijn: geef uw e-mailadres door via marijke@calypsotheater.nl en ontvang onze nieuwsbrief. U wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe voorstellingen of speciale aanbiedingen.