Pak uw voordeel

Spaarkaart

Ook dit jaar kunt u, als trouwe bezoeker van het Calypso Theater, sparen voor gratis voorstellingen via de Calypso-spaarkaart. De Calypso-spaarkaart geldt alleen voor de losse kaartverkoop, dus niet voor abonnementen. De spaarkaart is verkrijgbaar bij de kassa van het theater. De spaarkaart is naamsgebonden en geldt het hele seizoen. U spaart hiermee voor een korting op een 'Calypso Specialvoorstelling' in het volgende seizoen.

Uw korting loopt op!
Bezoekt u:
3 voorstellingen dan krijgt u 30% korting
4 voorstellingen dan krijgt u 40% korting
5 voorstellingen dan krijgt u 50% korting
etc.
10 voorstellingen dan krijgt u 100% korting.

Voorstellingen die uitgesloten zijn voor de spaarkaart zijn de films, voorstellingen via het abonnement, de kindervoorstellingen en de blues- en dansavonden.

Calypso abonnement

Heeft u meerdere voorstellingen op onze website gezien die u wilt bezoeken? Dan is het het Calypso abonnement iets voor u! Als u een abonnement neemt, heeft u voorrang bij het bestellen van kaarten. Bovendien heeft u dan ook de mogelijkheid om de zesde voorstelling uit onze Calypso Specials te bezoeken voor slechts € 5,00. Een abonnement bestaat uit minimaal vijf voorstellingen. Minstens één van de vijf voorstellingen moet er één zijn uit de Calypso Specials reeks. 

De kindervoorstellingen, films, blues- en dansavonden vallen buiten het abonnement. 

Hart van Wijk klantenpas

Het Calypso Theater doet mee met de Hart van Wijk klantenspaarkaart. U kunt ook voordelig een avondje uit door uw punten in te leveren bij het Calypso Theater.