Tien jaar Calypso!

Tien jaar Calypso!

Het Calypso Theater bestaat dit seizoen tien jaar! Dit gaan we elke maand vieren met een jubileumactie.

Het hele seizoen

Een avondje uit in het Calypso Theater is méér dan alleen het bezoeken van de film of voorstelling. In de pauze of na afloop kunt u dit seizoen genieten van een heerlijke, gratis versnapering.

September - Feestavond voor al onze vrijwilligers!

Zonder vrijwilligers kan het Calypso Theater niet bestaan. Alle vrijwilligers krijgen van ons dan ook een dikke 10!
We gaan ons jubileum met al onze vrijwilligers vieren in september.

Oktober - Calypso's Kinderfestijn!

We draaien eerst een film (de titel maken we nog bekend) en daarna kan je lekker pannenkoeken blijven eten die je zelf mag versieren. Ook wordt er achteraf nog muziek gemaakt.

November - Wijks Spiritueel Trefpunt

Ook voor onze spirituele gasten hebben wij iets bijzonders: in november vindt het Spiritueel, Zen & Gezond Festival plaats.

December - Operafilms

Van een inspirerend, kundig en warm mens moesten wij helaas afgelopen jaar afscheid nemen. Hans van Krimpen, onze opera kenner bij uitstek is afgelopen jaar overleden. Een tien voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. Wij zullen ook dit jaar weer opera films vertonen, dat was zijn grote wens.

Januari - Tien keer naar Calypso

Komt u dit seizoen tien keer naar Calypso? Dan mag u een elfde voorstelling uitzoeken uit onze Calypso Specials voorstellingen die u gratis mag bezoeken. U krijgt bij die Special voorstelling ook nog een gratis drankje én hapje.

Februari - Tien Vrienden!

Deze actie is het hele seizoen geldig. U komt met tien vrienden naar een film of voorstelling. U krijgt: 10% korting op de entreeprijs, tien consumpties en tien hapjes!

Maart - Word jij tien jaar?

Kinderen die in maart 2018 tien jaar worden, mogen samen met hun broertje, zusje, papa en / of mama in dit seizoen één keer gratis naar de film. Jullie krijgen van ons een Golden Globe arrangement: limonade en een stuk taart vooraf en in de pauze een zakje chips en een glas limonade.

April - Calypso's Kinderfestijn!

We draaien eerst een film (de titel maken we nog bekend) en daarna kan je lekker pannenkoeken blijven eten die je zelf mag versieren. Ook wordt er achteraf nog muziek gemaakt.

Mei - Filmmarathon van tien uur!

We draaien tien uur achter elkaar films. De films die we gaan draaien, maken we nog bekend.

Juni - Musical Producties

Juni is de maand van de presentaties van onze eigen theater- en musicalgroepen, die verdienen allemaal een 10!