Theaterschool

Hartelijk welkom op de Theaterschool!

Van beginnend tot gevorderd, van amateur tot professional: vanaf je vierde jaar kan je bij ons terecht om je te ontwikkelen tot een echte Theater- en of Musicalster! Op de Theaterschool worden cursussen gegeven die jouw zang-, dans- en acteervaardigheden ontwikkelen. Klik in de menubalk op de verschillende hoofdstukken voor meer informatie.

Open Lesmaand

Voor aanvang van het nieuwe seizoen organiseren wij in de maand september een Open Lesmaand. 

Gedurende die Open Lesmaand plannen we diverse activiteiten/workshops/open lessen in voor de verschillende leeftijdsgroepen.
Deze activiteiten zijn helemaal gratis en je kunt overal vrijblijvend aan deelnemen. Of je nu aan 1 of alle activiteiten meedoet, alles is mogelijk.
Tijdens deze Open Lesmaand kan je ontdekken welke lessen er allemaal gegeven worden op de Theaterschool en welke les jij het liefste zou willen volgen; zingen & dansen, theater, of een combinatie daarvan in de musicallessen.

Om je een indruk te geven van een Open Lesmaand, zie je hieronder het programma van de Open Lesmaand van het seizoen 2020/2021.

open lesmaand voorkant.jpg

open lesmaand achterkant.jpg

Inschrijven 

Wil je je direct inschrijven voor het nieuwe seizoen? Dan kan dat hier: Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!
Rondom de herfstvakantie starten de nieuwe groepen. Na start van het seizoen is de eerste maand een proefmaand: mocht je de lessen na deze maand toch minder leuk vinden dan gedacht, dan kan je in deze maand nog opzeggen.

Klik op de verschillende groepen voor meer informatie.