Voorlopig uitverkocht: Gonnie en Gijsje - 15 nov, 10.00 uur

Gonnie en gijsje©Olivier Dunrea.jpg15 november 10:00

Deze voorstelling is verplaatst vanaf april. De bezoekers die kaarten hadden voor die voorstelling hebben de eerste keuze voor kaarten. Mochten er kaarten vrijkomen, dan maken wij dit bekend via onze nieuwsbrief.

Aanvang: 10.00 uur
Entree: € 7,50

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Labels
#November
Familie

« Terug

Archief > 2020 > november