Speelman en Speelman - Geannuleerd

Speelman en Speelman.jpg09 maart 20:30

Tot onze spijt moeten wij u helaas laten weten dat Speelman & Speelman genoodzaakt is de tournee in 2018-2019 terug te trekken. Vanwege gezondheidsproblemen en onzekerheid over de termijn waarop herstel plaatsvindt, is besloten om de tournee volledig te annuleren.

Tot onze grote spijt en teleurstelling hebben wij, vanwege gezondheidsproblemen, moeten besluiten om de tournee van “Met terugwerkende Kracht” niet door te laten gaan. Dit geldt dus ook voor de voorstelling in uw theater. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Daan en Joost Speelman

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 18,50 / € 17,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Met terugwerkende kracht
Genre: theaterconcert

Daan en Joost Speelman komen met een nieuw programma boordevol liedjes waarin de absurde werkelijkheid wordt omgezet in stof voor de lach. De broers blijven elkaar uitdagen en zijn steeds op zoek naar mooie vormen om hun dagelijkse verwondering te verpakken. Want het enige waar ze grip op hebben, is wat ze kunnen aanraken en om de rest valt hard te lachen. Ondanks alles gaat het beter dan ooit met de broers. Een eerlijk programma dat ontroert maar ook de lachspieren constant aan het werk zet!

Fotograaf: Curly and Straight

Labels
#Maart
Muziek

« Terug