Voorpremière en Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again - Uitverkocht!

Mamma Mia.jpg18 juli 20:00

Deze film is uitverkocht. Als u op de wachtlijst geplaatst wil worden, kunt u mailen naar kaartverkoop@calypsotheater.nl

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 10,00 (incl. een hapje en drankje na afloop)


Het is tijd voor een Ladies Night! En wat voor één: met de voorpremière van Mamma Mia! Here We Go Again.
De film draait vanaf 19 juli in de bioscopen.

Verenigde Staten, Muziek, 120 minuten.
Geregisseerd door Ol Parker. Met Amanda Seyfried, Lily James en Jeremy Irvine

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

De film toont zowel de gebeurtenissen die volgen op de eerste film als die voorafgingen aan het hotel op het Griekse eiland. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical. Ol Parker, schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel, schrijft en regisseert dit vervolg op basis van een verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones’s Diary, Notting Hill) en Parker zelf. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoerend producenten. Ook Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis en Nicky Kentish Barnes zijn uitvoerend producenten.

Labels
#Juli
Bioscoopfilm
Film

« Terug