Chris Hinze

Tibet_OnTheRoof.jpg18 april 20:30

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 19,50 / € 18,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Tibet - on the Roof of the World
Genre: muziek

Al ruim veertig jaar communiceert Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij gewapend met professionele audio en video opname apparatuur op pad. In dit geval is het mystieke Tibet het land van inspiratie. De combinatie van adembenemende reisimpressies en live muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle tot uitverkochte zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.                                                                                                 

Uiteraard zal het accent op de muziek liggen, die geïnspireerd is op de adembenemende documentaires. Dit in combinatie met zijn fluitspel waarbij hij improviseert op de orkestbanden van zijn diverse CD’s en nieuw materiaal. Visuele en verhalen doorspekt met anekdotes worden samengesmeed tot een boeiend schouwspel. Tibet on the Roof of the World neemt u mee naar de fascinerende wereld van de Tibetanen, hun gemeenschappen, religies en de muziek te midden van de alles overweldigende natuur. Uniek in zijn soort, zal ook deze voorstelling een gevarieerd publiek trekken: Tibet liefhebbers, reisfanaten, Boeddhisten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze. 

Wat zegt de pers over Chris Hinze:
Deventer Courant over 'Van Tibet to Tanger': Hinze´s fascinerende beelden doen je verlangen naar verre reizen, weg van de ratrace van alle dag. Die paar uur tijdens het concert maak je kennis met die andere wereld. Eenmaal weer buiten verlang je naar de volgende reeks uitvoeringen van Chris Hinze in Tibet en Afrika. Mijn hoge verwachtingen werden ingelost! Muzikaal en meeslepend! Een absolute aanrader!

Telegraaf: Een muzikale uitdaging en absolute must

 

Labels
#April
Muziek

« Terug