Ode aan Shaffy

Meike van de Linde.jpg11 maart

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 16,50 / € 15,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Zing, Vecht, Huil
Artiest: Meike van de Linde en Bam Commijs
Genre: muziek

Zangeres en songwriter Meike van de Linde brengt een eerbetoon aan onbetwist de grootste chansonnier die ons land ooit heeft voorgebracht: Ramses Shaffy, een groot kunstenaar en levensgenieter. Niemand wist passie, liefde en het leven zelf in stem en liedjes beter te vangen dan hij. Meike, met Bam Commijs aan de piano, laat u genieten met haar veelzijdige stem en intense expressie.

Meike werd als jong meisje al geraakt door de magie van Shaffy. Uiteindelijk besloot ze om samen met Bam Commijs een eigen programma te maken, gebaseerd op zijn mooiste en vaak ook onbekendere liedjes. Een ware uitdaging! Elk lied uit het programma heeft een heel persoonlijke weg afgelegd en juist door te durven verdwalen en vele regels en aannames over muziek en theater los te laten, zijn de liedjes echt eigen geworden.

Meike studeerde solo- en operazang aan het conservatorium, maar bekwaamde zich ook in jazz, musical, chanson en kleinkunst. Haar veelzijdige en soepele stem deinst nergens voor terug, en op het podium is zij een persoonlijkheid waar je U tegen zegt.

Labels
#Maart
2020
Muziek

« Terug