Andermans Veren

Andermans_Veren_live_staand_©Geert Gratama.jpg07 maart

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 19,50 / € 18,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Hoe goed wil je het hebben?
Genre:  muzikaal cabaret


Andermans Veren Live viert dit seizoen haar tienjarig bestaan!


Andermans Veren Live maakt al zeven jaar avondvullende theaterprogramma’s van de mooiste, Nederlandstalige cabaret- en kleinkunstliederen van de afgelopen eeuw. Het live concept is gebaseerd op het radio programma Andermans Veren. Presentator Kick van der Veer is dan ook zeer nauw betrokken bij de samenstelling van het repertoire voor de avondvullende voorstellingen.

In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben?’ doen ze dit volgens hun succesvolle formule; vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen.

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret! Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Fotograaf: Geert Gratema

De pers over de vorige voorstelling: ‘Er mag zoveel niet’:
Dagblad van het Noorden: “Gevarieerd, fris, exact in de toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch.”

Labels
#Maart
2020
Cabaret
Muziek

« Terug