Arjan Kleton

ARJAN_foto1.jpg10 april

Tot op de dag vóór de voorstelling kunt u online kaarten reserveren. Op de dag zelf kunt u reserveren door tussen 10.00 uur en 18.00 uur te bellen naar 0343-591030.

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 17,50 / € 16,00 incl. pauzedrankje
Voorstelling: Met de fles groot gebracht
Genre: cabaret

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven omdat ze hem kennen. De barman die iedereen al aan zijn bar heeft gehad: zakenlui, bekende Nederlanders en die jaloerse ex-vriendin...

De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die zich niet in een hokje laat stoppen en je laat nadenken over hoe jij zelf naar mensen kijkt. Generaliseren moet je immers leren. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en voor niemand aan de kant gaat: want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord... Maar weet jij het zelf nog?

Arjan Kleton ging eind 2014 voor het eerst als comedian het podium op. Hij was bijna 40 en stand up comedy stond al jaren op zijn bucketlist. Dat eerste optreden was meteen een succes dus Arjan ging er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen. Exact een jaar na zijn eerste optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018). Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier zijn publiek wil bieden: een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie. Arjan Kleton treed regelmatig op in Comedy Café Amsterdam en sinds januari 2016 sluit Arjan iedere vrijdag de (sport)week af met z'n radio column op Allsports Radio.

« Terug