The Best of the 70's Unplugged - Uitverkocht!

Pure 99 site.png03 november

Deze voorstelling is uitverkocht. Als u op de wachtlijst geplaatst wil worden, kunt u mailen naar kaartverkoop@calypsotheater.nl. Online reserveringen worden niet meer in behandeling genomen.

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 19,50 / € 18,00 tot 21 jaar
Artiest: Pure 99
Genre: muziek

Afgelopen seizoen stond Pure 99 met het Fleetwood Mac programma in een uitverkocht Calypso.
Dit jaar is het tijd voor The Best of THE 70’s Unplugged: de muziekvoorstelling met de mooiste akoestische popklassiekers uit de 70’s. Denk aan artiesten als: Fleetwood Mac, The Eagles, Joni Mitchell, The Beatles, James Taylor, Bob Dylan, Linda Rondstadt,  Simon & Garfunkel, Carole King, Van Morisson, Rod Stewart, etc.

Met een oprechte liefde voor de 70’s, een aanstekelijke gedrevenheid en een spontane presentatie brengen zangeres Vannessa Thuyns, zanger Joost Dobbe en hun steengoede band een prachtige unplugged sound met het beste wat de popmuziek heeft voortgebracht.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft THE 70’s Ungplugged zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. The Best of THE 70’s Ungplugged is een show die je niet mag missen! 

Labels
#November
2018
Muziek

« Terug