Andermans Veren Live!

Andermans Veren!.png02 december

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 18,50 / € 17,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Er mag zovéel niet
Genre: muzikaal cabaret

Een muzikale trip langs de mooiste theaterliedjes van Nederland rond het thema fout en stout. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels.

Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan, te veel drinken en stelen; het mag niet, maar het heeft wel prachtige liedjes opgeleverd. Andermans Veren Live! is een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels.

Andermans Veren Live! bestaat uit Johan Hoogeboom, Bas Marée, Dorien Haan, Maria Noë en Matthias Valk. Stuk voor stuk barsten ze van de muzikaliteit, zingen ze vanuit hun tenen en eren ze hun helden van vroeger en nu. Samen met Kick van der Veer zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar. Na ‘Kijk omhoog!’, ‘Voor de prijzen en de roem’ en ‘Er is altijd een derde’ komt het gezelschap met hun vierde programma: ‘Er mag zovéel niet’

  

Fotograaf: Govert de Roos

Labels
#December
2017
Cabaret
Muziek

« Terug