Javier Guzman - Uitverkocht!

Javier Guzman - Ga-Bie-Jer - Fotograaf Chloé Leenheer.jpg27 september

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 20,00 / € 18,50 tot 21 jaar
Voorstelling: Ga-Bie-Jer
Genre: cabaret

Deze voorstelling is uitverkocht. Als u op de wachtlijst geplaatst wilt worden, kunt u mailen naar kaartverkoop@calypsotheater.nl of bellen naar 0343-591030. Online reserveringen worden niet meer in behandeling genomen.

Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference... Maar durft u te zeggen of u hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit?

In de voorstelling Ga-Bie-Jer stelt Javier zich opnieuw voor. Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT. In Ga-Bie-Jer gaat hij niet om zomaar schreeuwen. Javier zal genuanceerd blijven en verhelderend de problemen duiden. Laten we beginnen bij het begin. Ga-Bie-Jer. Zo spreek je het uit.

Fotograaf: Chloé Leenheer

« Terug