Henry van Loon - Uitverkocht!

Henry van Loon.png09 maart

Deze voorstelling is uitverkocht. Als u op de wachtlijst geplaatst wilt worden, mail dan naar kaartverkoop@calypsotheater.nl. Online reserveringen worden niet meer in behandeling genomen.

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 17,50 / € 16,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Sleutelmoment
Genre: cabaret

'Eén van de getalenteerdste komieken van Nederland' Het Parool ★★★★

Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt laten zien hoe gastvrijheid bedoeld is. Ondertussen speel je de lead in een musical. Het zou zomaar kunnen. Althans in het universum van Henry van Loon. En in zijn voorstelling Sleutelmoment zou het wel eens allemaal tegelijkertijd kunnen gebeuren.

Quotes uit recensies:
de Volkskrant
'Henry van Loon heeft een bijzondere comedystijl ontwikkeld, waarin hij stand-up, types, liedjes en visuele grappen samenbrengt. Zijn verhalen hebben vaak een herkenbaar vertrekpunt uit het dagelijks leven, maar worden algauw compleet surreëel. Door Van Loons acteertalent worden deze situaties beeldend en verfijnd tot leven gewekt, met knappe typeringen van de meest uiteenlopende mensen.'

Het Parool
‘De grappen zitten werkelijk overal. (...) Van Loon is één van de getalenteerdste komieken van Nederland’

Fotograaf: Jouk Oosterhof

Labels
#Maart
2018
Cabaret

« Terug