Uitverkocht! Wout Nijland: CD Presentatie 'Uit mijn leven' - 11 december, 19.30 uur

Wout Nijland.pngvrijdag 11 december 2020 19:30

Deze show is uitverkocht!


Aanvang: 19.30 uur
Entree: € 10,00

Wout Nijland presenteert zijn CD 'Uit mijn leven'. De CD bestaat uit 17 liedjes die allemaal te maken hebben met episodes uit het leven van Wout Nijland. Het gaat over liefde, het gebrek aan liefde, over schokkende ervaringen, over humor en twijfel. De luisteraar zal veel hiervan herkennen. Naast eigen geschreven en gecomponeerde nummers zijn er bewerkingen van bestaande covers, met soms weer een eigen gemaakt arrangement of tekst.  

De kracht van Nijland zit in het overbrengen van een verhaal in zijn liedjes. We citeren Wout: “De titel en het zwaartepunt van de CD ligt in de twee nummers ‘Wassenaar’ en ‘Beter laat dan nooit’ welke beiden gaan over de moeder van mijn broer Theo Nijland en over mijn moeder. Het relatieve begrip liefde komt ook terug in vele van de andere luisternummers van deze productie”. In een ingestoken CD boekje wordt de herkomst van de nummers uitgelegd in relatie tot de diverse episodes in zijn leven. Ook zijn daarin Wout’s eigen teksten opgenomen.

Naast eminente muzikanten als pianist Paul Brandsma, saxofonist Harry Jekel en drummer Victor LeKranTy verleent ook Justine Pelmelay  medewerking aan deze luister CD en aan de live presentatie in Calypso.

« Terug