Geannuleerd: Peuter- en Kleuterfestival: Op de boerderij

Gonnie en gijsje©Olivier Dunrea.jpgzondag 05 april 2020 11:00

Wij zijn genoodzaakt te moeten handelen naar de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het coronavirus. Deze ochtend gaat daarom niet door. Alle bezoekers zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Aanvang festival: 10.00 uur
Aanvang voorstelling: 11.00 uur
Entree: € 7,50

In de foyer zijn vanaf 10.00 uur verschillende activiteiten. Om 11.00 uur begint de voorstelling Gonnie en Gijsje samen op stap.

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld

« Terug