Geannuleerd: John Denver Tribute 2020 - UITVERKOCHT!

John Denver.jpgdonderdag 26 maart 2020 20:30

Wij zijn genoodzaakt te moeten handelen naar de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het coronavirus. Deze voorstelling gaat daarom niet door. Alle bezoekers zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 27,50 / € 25,00 tot 21 jaar
Voorstelling:  John Denver - The Tribute 2020
Artiest: John Adams
Genre: muziek

Muziek die bij miljoenen mensen over de hele wereld bekend is: Take me home Country Roads, Leaving on a Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love. John Adams en zijn Amerikaanse band brengen een tribute show waarin je een kijkje neemt in het leven van John Denver (1943-1997) en diens muzikale carrière.

In 1974-1975 was John Denver de bestverkopende artiest ter wereld, een hit-machine met meer dan 100 miljoen verkochte albums. John Denver verongelukte in 1997. John Adams, van oorsprong de Nederlandse Jos van den Brom, zelf muzikant en groot fan bleef zijn muziek vertolken en emigreerde in 2000 naar Denvers thuisstaat Colorado (USA) waar hij sindsdien als gewaardeerd tribute artiest optreedt met het Denver repertoire. Met een band die op vrijwel perfecte wijze in staat is het echte Denver-geluid te benaderen. Hij ging zijn eigen succesvolle weg in de voetsporen van zijn idool.

Bezetting:
John Adams: lead vocals, 6 and 12 string guitars
Amanda Adams: Violin/Fiddle
Ron Jolly: Piano and Backing Vocals
Steve Wilson: Electric Bass and Upright Bass
Robb Heskett: Drums and Percussion
Jeff Ingram: Flute, Soprano Sax, Penny Whistle, Light Percussion
Randy Utterback: Dobro, Mandolin and Lead Guitar

« Terug