Rob & Emiel - Bel voor de laatste kaarten

Rob en Emiel.jpgvrijdag 14 februari 2020 20:30

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. BEL voor deze laatste kaarten op dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur naar 0343-591030. Online reserveringen worden niet meer in behandeling genomen.

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 18,50 / € 17,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Onderweg
Genre: cabaret

Als Rob en Emiel het podium op rijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En u reist mee. Is het podium in úw theater het einddoel of slechts het begin? Wie zijn die mannen? Wat is hun verhaal? Het antwoord zult u zelf moeten ontdekken. Onderweg van Rob en Emiel is een theatervoorstelling met een twist! Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond! De tijd vliegt voorbij en u verveelt zich geen moment omdat u gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt.

Met hun vorige theatershow gooide dit duo hoge ogen en kregen ze lovende recensies. Voor AVROTROS maakten ze meer dan 100 eigen tv shows en dus zag u ze wellicht al op TV…. Nu kunt u ze live komen bezoeken! Let op: deze voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Recensiequotes:

Musicalnieuws: ‘Rob en Emiel staan op eenzame hoogte…’
‘Petje af voor Rob en Emiel’
Ilovetheater.nl: ‘Zeer hoge kwaliteit, erg goed’

« Terug