Martijn Kardol

Martijn Kardol.jpegwoensdag 13 november 2019 20:30

Aanvang: 20.30 uur
Entree, incl. pauzedrankje: € 16,50 / € 15,00 tot 21 jaar
Voorstelling: Welkom (Try-out)
Genre: cabaret

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids-en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.

In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night.

De pers over het debuutprogramma van Martijn:
“...een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” (★★★★Theaterkrant)
“Zo veel fijne zelfspot”(★★★★Volkskrant)
“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.”(★★★★DVHN)
 “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.”(★★★★Volkskrant)

Gewonnen prijzen:
Nominatie Neerlands Hoop 2018
Jury-en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016.
Jury-, publieks-en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015.

 

« Terug